Céges rendezvény

A Harashow szervezésében

LEgjobb Céges rendezvény Budapesten

Hello Cégvezetők és csapatok!

Szervezzétek velünk céges rendezvényeiteket úgy, hogy minden korosztálynak emlékezetes legyen! Ütős csapatépítőről vagy bulisztárokkal tűzdelt vállalati partiról legyen szó, nálunk minden megvan, ami csak egy fergeteges céges bulihoz kellhet.

Kemény buli, még keményebb munka!

Csapatunk fiatal, lendületes és tele van ötletekkel. Egyedi koncepciók, szuper programok és a legfrissebb trendek – ezekkel garantáltan beindul mindenki a céges rendezvényen!

Itt a Buli Helye és Ideje!

Eresszétek ki a gőzt egy hatalmas bulival! Szervezzétek velünk a legforróbb céges eseményeket! Élő zenekar, DJ, koktélbár – mi mindent megteszünk, hogy a party a legjobban tükrözhesse a cég arculatát!

Harashow szervezésében

Céges rendezvény Budapesten

A céges rendezvények típusai nagyon változatosak lehetnek. Lehetnek hivatalosak, például egy céges konferencia vagy díjátadó, vagy kötetlenek, például egy céges buli vagy családi nap. A rendezvény céljához és a résztvevők összetételéhez igazodva érdemes megválasztani a helyszínt, az időpontot, a programot és a költségvetést.

0 +

Év tapasztalat

Dinner And Secret Cocktail Bar Visit 3

Céges party felsőfokon

Csapatépítés Kalandra Fel!

Céges csapatépítők, ahol a közösségépítés és a kalandok kerülnek előtérbe! Legyen szó egy terepjárós kalandról vagy kreatív workshopról, mi megszervezzük, ti csak élvezzétek!

Miért mi?

Mert profik vagyunk

Több mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött, állunk rendelkezésetekre legény és leánybúcsú, születésnapi party, céges vagy csapatépítő rendezvény szervezésében. Legyen szó magyarországi vagy külföldi helyszínről! A buli velünk kezdődik!

Legjobb Rendezvényszervező

Sok év tapasztalattal, kiváló kapcsolatrendszerrel és szakmai elismertséggel állunk rendelkezésedre!

Rendkívüli elhivatottság

A kedves ügyfelek szolgálatában már több, mint 25 éve!

Lépjen velünk kapcsolatba alábbi elérhetőségeken

0
    AJÁNLAT
    Üres a kosárVissza a bolthoz