Külföldi Party

A Harashow szervezésében

A legjobb Bulik külföldön

Unod már a hazai helyszíneket, programokat? Szeretnéd különlegessé tenni barátod, barátnőd legény-leánybúcsúját, születésnapját, vagy elvinnéd kedvesedet egy felejthetetlen utazásra? Azért vagyunk, hogy ezek az élmények valósággá válhassanak! Találd ki és mi megszervezzük. Elég ha kiválasztod az országot, mi biztosítjuk a legjobb helyeket és élményeket számotokra, hogy az utazás valóban örök emlék legyen. 

Tökéletes utazás, fantasztikus helyszínek!

A legjobb bulik külföldön vannak!

Örömünkre szolgál, hogy programjainkat már nem csak magyarországi, hanem külföldi helyszíneinken is biztosítani tudjuk. Szolgáltatásainkkal az év buliját szervezheted meg, ha ahhoz van kedved Prágában, Bécsben, Amszterdamban. Ha azonban ragaszkodsz Budapesthez, több mint harminc helyszín közül választhatsz Budapest-szerte. Bulizhatsz buszban, limuzinban, ihatsz sportkocsmában, mehetsz airsoftozni, éles lövöldözni, vagy akár szurkolhatsz az olajbirkózó lányoknak. Változatos tevékenységek, változatos helyszínek.

0 +

Év tapasztalat

Dinner And Secret Cocktail Bar Visit 10
Kispest Party House in Budapest 2

Külföldi helyszínek és programok

Nem kell határokat húzni, mi megszervezzük életed buliját a legjobb külföldi helyszíneken! Garantáltan életre szóló élményekkel!

Miért Mi?

Mert jók vagyunk

Több mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött, állunk rendelkezésetekre legény és leánybúcsú, születésnapi party, céges vagy csapatépítő rendezvény szervezésében. Legyen szó magyarországi vagy külföldi helyszínről! A buli velünk kezdődik!

Legjobb rendezvényszervező

Sok év tapasztalattal, kiváló kapcsolatrendszerrel és szakmai elismertséggel állunk rendelkezésedre!

Rendkívüli elhivatottság

A kedves ügyfelek szolgálatában már több, mint 25 éve!

Lépjen velünk kapcsolatba alábbi elérhetőségeken

0
    AJÁNLAT
    Üres a kosárVissza a bolthoz