Prága

Organised by Harashow

A legjobb bulik Prágában vannak

A cseh fővárosban mintegy 1,3 millió ember él, és évente több millióan látogatnak ide. Tökéletes helyszín, büszkélkedhet a 14. századi Károly-híddal, a dombtetőn álló várral, macskaköves utcákkal, ősi kápolnákkal és a gyönyörű, lusta Moldva folyóval. Egy prágai legény- vagy lánybúcsún, születésnapi partin megkóstolhatod a világ legjobb sörét, megcsodálhatod a legszebb lányokat, vagy versenyezhetsz a haverjaiddal, hogy ki lesz a következő Lewis Hamilton vagy Rambo! Rengeteg fantasztikus prágai buliötletet találtunk: nézd meg őket itt!

Prága híres a söréről, és a cseh sört sokan a világ legjobbjának tartják. Nem csak az olyan nemzetközileg ismert márkák, mint az Urquell, a Staropramen és a Budvar szerepel a listán, próbálj ki minél többet ezekből a kézműves remekekből. Prágában számos regionális és mikro sörfőzde is található. Nem csoda, hogy több sört isznak, mint bármely más nemzet a világon!

Egy hétvégi prágai bulizás megszervezése nem könnyű, de egy csoportot koordinálni, miközben Prágában tombolnak, komoly kihívás lesz. Szeretnétek az estét nyugodtabb helyen kezdeni? Akkor irány a Karolíny Světlé bár, amely Ernest Hemingwayről kapta a nevét. Ez a bár a koktélokat kedvelő íróról szól, az ő kedvenc italaira összpontosít, és Európa egyik legnagyobb abszintválasztékával büszkélkedhet.

?

Lépjen velünk kapcsolatba alábbi elérhetőségeken

0
    AJÁNLAT
    Üres a kosárVissza a bolthoz