Szabadulószoba

Leánybúcsú és Chippendale show egy szabadulószobában! Voltál már szabadulószobában? Fantasztikus élmény és rendkívül szórakoztató játék!

Egy titokzatos szobában találjátok magatokat barátaitokkal, ahol különböző logikai feladatokat kell megoldanotok, rejtett tárgyakat kell megtalálnotok, titkos kódokat kell megfejtenetek, hogy tovább tudjatok lépni a játékban, amíg az utolsó ajtó ki nem nyílik. Légy óvatos az idő múlik! Mindössze 60 percetek van a küldetés teljesítésére!

Ebben az élő 60 perces kalandjátékban 2-8 ember csapatban, az információk, a szobában talált tárgyak megosztásával segíthet megoldani a kódokat, teljesíteni a küldetést, mindeközben kiderül, hogy ki melyik forgatókönyvben tud a legtöbbet segíteni a siker elérésében.

Kaland, kihívás és küldetés egyben, versenyezz az idővel a legizgalmasabb játékban!

Vigyázz! Függőségi veszély! A játék az első pillanattól kezdve magával ragad!

Tökéletes csajos program a szabadulószobában!

Szedjétek össze a csapatotokat és szórakozzatok a Sweet Escape 4 különböző szabadulószobájában, ahol most a játék végén egy chippendale fiú vár rátok!

Válasszátok ki a fellépőt, aki az utolsó ajtó túloldalán fog várni, és a 15 perces chippendale show azonnal elkezdődik

Vagy ha szeretnél egy szórakoztatóbb műsort, akkor a játék közepén “segítséget” küldhetünk, és ahogy minden egyes rejtélyt megoldasz, az úriember egyenként elveszíti a ruhadarabjait jutalomként. A játék végén természetesen megtörténik a táncbemutató.

A feladatok nem könnyűek, van kihívás, de mindegyik megoldható! Ne aggódjatok!A feladatok nem épülnek egymásra, így a játék során rengeteg sikerélmény lesz, amelyek remek eszközök az önbizalom és a csapatmunka építésére, még akkor is, ha a végső siker – A szökés – nem jön össze!

Mit tartalmaz?

  • 60 perc Szabadulószoba bérlés
  • 12-15 perc férfi sztriptíz show
  • Választható fellépő

Extra?

0
    AJÁNLAT
    Üres a kosárVissza a bolthoz